
כפרי או צ'באטה עליו מגורר שום, שמן זית ומלח.
במתכון הבא לקחנו את הברוסקטה לעולם קצת אחר, שילבנו מרכיבים פשוטים ואיכותיים ויצרנו מנה שמעושה כבוד ללחם הבחוש הקלאסי שלנו.
הלחם הבחוש שלנו הוא לחם מחמצת מתקתק עם שילוב נכון בין קמח לבן, קמח מלא ושיפון המעניקים לו מרקם מעולה והופכים אותו למתאים מאוד להפוך לברוסקטה עם טוויסט. תוסיפו לזה חמאה, גרבלקס וסלט תפוח אדמה אוסטרי ותקבלו ביס בלתי נשכח.
רמת קושי: בינוני
מה צריך?
לכ-6 ברוסקטות:
1 לחם בחוש פרוס מהבייקרי שלנו
1 סלט תפוח אדמה אוסטרי מהמעדנייה שלנו (230 גרם)
6 יח' מלפפון בכבישה ביתית מהמעדנייה שלנו
400 גרם גרבלקס בייתי
50 גרם חמאה
צרור שמיר
8 צנוניות
2 כפות צלפים קטנים
מלח ים אטלנטי
איך מכינים?
פורסים את הלחם הבחוש לפרוסות בעובי של 1 ס"מ, מכניסים לתנור שחומם מראש ל180-מעלות למשך 5 דקות ומצננים מעט.
מורחים חמאה רכה ומפזרים עליה מעט מלח ים אטלנטי.
מניחים כף גדושה של סלט תפוח האדמה האוסטרי שלנו, מפזרים כמה חתיכות דקות של גרבלקס, צנונית פרוסה דק, צלפים, מלפפון חמוץ ושמיר ומגישים.
הכי פשוט הכי טעים
בתיאבון




