הצזיקי שלנו משתדך בצורה נפלאה עם מאכלי בשר, עוף ודגים וכמובן גם לירקות ופירות.
במקרה הזה שידכנו לצזיקי שלנו מעט ירקות צלויים כמו אספרגוס, במיה ומשמשים אך ניתן לשלב כל ירק או פרי אחר.
רמת קושי – קל
מה צריך?
לכ-12 סועדים למרכז שולחן:
לחם כפרי צרפתי מהבייקרי שלנו
משמשים
אספרגוס
במיה הודית
גרעיני דלעת
נבטי אפונה
שמן זית
מלח גס
פאקוס – מלפפון בר.
אופן ההכנה
נתחיל בהכנת הירקות והפירות הצלויים:
מחממים תנור ל 250 מעלות.
חוצים משמשים לחצאים, שוברים את התחתית הסיבית של האספרגוס, מניחים על תבנית אפייה, מפזרים שמן זית ומלח גס ומכניסים לצלייה בחום גבוה ל-5 דקות.
פורסים פאקוס בעזרת קולפן מאוד דק ושומרים במים במקרר.
עכשיו כשהכל מוכן אפשר להתחיל בהרכבת המנה:
שמים בקערה רחבה 3 קופסאות של צזיקי, מסדרים מעל את הירקות הצלויים, מוסיפים פאקוס, גרעיני דלעת, נבטי אפונה, שמן זית ומלח גס ומגישים לצד לחם כפרי צרפתי הישר מהבייקרי שלנו.
וזהו, קיבלתם מרק של קיץ